Stoelmassage

 Wat is Stoelmassage

stoelmassage-vierkant2-150x150Een stoelmassage bij u op het werk is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. Omdat de  (drukpunt)massage wordt aangepast aan de conditie van de ontvanger, is de behandeling altijd prettig. De stoelmassage wordt  op uw eigen locatie uitgevoerd over de kleding heen. Er is alleen een kleine ruimte nodig om de stoel neer te zetten en rust te hebben voor de uitvoering. De speciale, ergonomische massagestoel die de stoelmasseur meeneemt, ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de massage volledig ontspannen.

Het effect van een stoelmassage

DSC073021-199x300Een stoelmassage bij u op kantoor duurt ongeveer 20 minuten en geeft  nieuwe energie, ontspanning en rust. Ook worden bepaalde gezondheidsproblemen als RSI, stress, vermoeidheid of hoofdpijn verminderd en verholpen. De medewerker hoeft het kantoor niet voor te verlaten. De normale werkzaamheden worden dus nauwelijks verstoord. Sterker nog: er kan met nieuwe energie meteen weer door gewerkt worden.

Andere effecten van stoelmassage zijn verbetering van de concentratie en doorbloeding, verhoging van de productiviteit, vermindering van de kans op werk gerelateerde klachten.